Cicle inicial

Excursions

Durant tot el curs realitzem diverses sortides educatives per complementar els continguts treballats a l’escola. Aprenem molt i ens divertim!

ON5YRK0

Racons

Aquest any continuem treballant per racons a metemàtiques. Aquesta metodologia consisteix en organitzar l’aula en diversos espais on els alumnes, distribuïts en petits grups, realitzen activitats simultànies de manera autònoma. És una forma de treballar més creativa i flexible que afavoreix l’aprenentatge de les matemàtiques d’una manera dinàmica i lúdica. A més a partir del segon trimestre comptem amb la col·laboració de les famílies, que també juguen un paper molt important en l’aprenentatge dels seus fills/es. Us animem a continuar participant i formant part d’aquesta iniciativa. Recordeu que podeu apuntar-vos tots els dilluns, per fer-ho caldrà notificar-ho a l’agenda per tal de que el tutor/a corresponent pugui tenir-ho en compte. Moltes gràcies i us hi esperem!

05-01

PROJECTE VIDA SALUDABLE

Els nens i nenes de primer i segon estan realitzant un projecte sobre tot allò que hem de fer per tenir una vida saludable (alimentar-se correctament, descansar bé, tenir una bona higiene i fer esport). Tot i que durant el nostre projecte ens centrarem més en la alimentació, considerem que tots els aspectes són igual d’importants. Estem fent moltes coses i ens ho estem passant molt bé. A continuació, podeu veure fotos d’algunes activitats que hem fet per fomentar la vida saludable.

La classe de primer està treballant l’origen dels aliments i han realitzat una activitat molt divertida.

PROJECTES

Durant aquest segon trimestre, els alumnes de primer i segon iniciarem el treball per projectes. La classe de primer realitzarà un projecte de la Xina i la de segon el farà sobre la Prehistòria. Hem descobert que els nens i nenes tenen molta curiositat i moltes preguntes al voltant d’aquests dos temes. Per tant, l’objectiu és realitzar setmanalment moltes activitats i aprofundir progressivament per tal de descobrir moltes coses que encara no sabem sobre la Xina o sobre com era la vida a la Prehistòria. Entre tots/es observarem, investigarem, manipularem i aprendrem, comptant també amb la col·laboració de les famílies. Esperem que sigui una experiència gratificant per a tothom.

ACTIVITAT 

Els alumnes de segon han treballat els animals en Coneixement del Medi Natural. Cada nen/a havia de buscar informació sobre un animal determinat i després l’havien d’exposar davant dels seus companys i companyes. Tots han fet una feina molt interessant.