Cicle superior

OJB28K0

SORTIDES

Al cicle superior fem sortides que complementen i amplien els continguts treballats a classe i de totes les àrees. Representen una experiència d’aprenentatge i de convivència fora de l’escola.

A més, en aquest cicle la majoria de les excursions les fem amb transport públic  fet que ajuda els nostres alumnes a créixer com a ciutadans del món.

13478-NOY9XC

COMPETÈNCIES BÀSIQUES

A finals de sisè es fan les competències bàsiques que són unes proves de correcció externaque serveixen per avaluar la qualitat de l’ensenyament. Cada any, els nostres alumnes, s’avaluen d’aquestes proves amb molt bons resultats que avalen la gran qualitat de la nostra metodologia; una metodologia que combina la teoria i la pràctica mitjançant el treball cooperatiu. Preparem els  alumnes per a tenir èxit a la secundària però sobretot per a ser exitosos a la vida, fent-los competents en tots els àmbits (lingüístic, matemàtic, social i digital).

146298-OTP3E9-479

PARTICIPACIÓ DE LES FAMÍLIES

La majoria de famílies no es limiten a enviar els seus fills al centre educatiu, sinó que  s’impliquen en el procés d’aprenentatge i a  la vida escolar del centre. Per aquest motiu, al cicle superior plantegem activitats on les famílies poden aportar experiències i sabers que resulten molt atractius per els nens i nenes.