Circulars

FESTES FI DE CURS 

2016-2017
FESTA DE L’A.M.P.A.: Dilluns dia 19 al matí serà la festa de l’A.M.P.A. Aquest any amb un nou format: a més de l’esmorzar i la festa de l’escuma habituals hi haurà moltes novetats. Cal que porteu: Una ampolla de plàstic buida de 50 cc., banyador posat de casa, tovallola,  sandàlies cordades (no xancles) i roba còmoda per canviar-se fàcilment.
A més aquest any les famílies estan convidades a gaudir de la festa. Així, doncs, us hi esperem!!!

 


FESTA DE L’AIGUA: Dimecres dia 21 farem la festa de l’aigua. Com sempre caldrà que portem, banyador, tovallola, sandàlies de goma cordades (no xancles), crema solar, pistoles d’aigua…

FESTIVAL FI DE CURS: Dilluns dia 19 de juny a partir de les 3 de la tarda celebrarem a Can Massallera el Festival de Fi de Curs.

 


CAMPAYA DE RECOLLIDA SELECTIVA DE LA MATÈRIA ORGÀNICA

Benvolgudes famílies,

Us informem que, durant  els mesos d’abril i maig, l’Ajuntament de Sant Boi  ha posat en marxa una campanya per tal fomentar la recollida selectiva de l’orgànica al municipi.

A Sant Boi estem estancats al voltant del 28% de recollida selectiva, a la cua dels municipis metropolitans, i un dels residus més rellevants és, precisament, l’orgànica!

Per posar-ho fàcil, l’Ajuntament distribueix un nou cubell airejat i un paquet de bosses compostables a cada domicili en punts informatius que aniran recorrent tota la ciutat.
La nostra escola col·labora en aquesta campanya i, per això, acollirà un dels punts informatius demà dia  9 de juny  a les 13 hores. Tindreu l’oportunitat de recollir el kit de reciclatge de l’orgànica i preguntar  tots aquells dubtes que tingueu per fer una millor separació.
Us animem a venir a recollir el material i a començar, en cas que no ho estigueu fent, a separar els vostres residus. És la nostra responsabilitat!
Moltes gràcies!